Aangiftes

U bent verplicht per jaar, kwartaal of maandelijks aangifte van BTW te doen. Het is van groot belang dat dit op tijd gebeurt om boetes te voorkomen. Als ZZP’er , DGA of particulier dient u jaarlijks een aangifte Inkomstenbelasting te doen. Als BV dient u bovendien jaarlijks aangifte van vennootschapsbelasting te doen, een verplichting die soms ook voor verenigingen of stichtingen geldt.
Alle aangiftes vragen om een tijdige en zorgvuldige aanpak. Bij de aangifte van de BTW hoort een opgave van welke BTW u heeft berekend en welke BTW u zelf kunt aftrekken. In geval van vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting zijn de regels sterk uitgebreid waardoor er sprake is van een steeds meer complexe aangifte. Dit vraagt om een grote actuele kennis en expertise, die u van ons kunt verwachten.
Het verzorgen van de aangiftes van BTW, vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting is periodiek weer een hele taak. Van belang is natuurlijk dat u uw achterliggende financiële administratie altijd goed op orde heeft, zodat u over de juiste informatie beschikt.
De wet- en regelgeving op financieel en fiscaal gebied is constant aan veranderingen onderhevig. Om er voor te zorgen dat uw aangiftes aan alle eisen voldoen en vooral ook tijdig worden ingediend is het verstandig ook deze belangrijke taak aan anderen over te laten.

Wij nemen u deze taak professioneel van u over.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten dan kunt u dat eenvoudig met dit formulier duidelijk maken. Bellen mag natuurlijk ook!
  • Acquisitie via dit formulier wordt niet op prijs gesteld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.