Ad-hoc en periodieke rapportages

Uw bedrijfsvoering vraagt om tussentijds inzicht in de financiële stand van zaken. Op basis van uw en onze gegevens stellen wij heldere rapportages samen waarmee wij u inzicht en overzicht verschaffen van de financiële positie van uw onderneming.
Niet alleen voor uzelf maar ook voor andere direct belanghebbenden is het van groot belang regelmatig de vinger aan de pols te houden  van uw financiële bedrijfsvoering. Het stelt u in staat uw beleid te toetsen aan de cijfers en waar nodig bij te sturen ten behoeve van een evenwichtige voortgang zonder dat u  voor onaangename verrassingen komt te staan.
Of u nu een eenmanszaak heeft, ZZP-er bent of een vennootschap leidt, u zult regelmatig behoefte hebben aan een overzicht van de financiële stand van zaken.

Al bent u het niet verplicht, het kan toch wenselijk zijn om uw financiële rapportages te laten opstellen door een professional. Op die manier krijgt u objectief overzicht hoe uw bedrijf er voor staat, waarbij er vergelijkingen worden gemaakt met eerdere periodes.

De cijfers kunnen bovendien in grafieken worden weergegeven waardoor u de ontwikkelingen van omzet, kosten en resultaat goed in beeld krijgt. Zo heeft u een goed inzicht in de kosten die worden onderverdeeld in personeelskosten, huisvestingskosten, verkoopkosten, algemene kosten en afschrijvingen.

Wij verzorgen deze rapportages naar wens per maand, kwartaal, half jaar of jaarlijks.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten dan kunt u dat eenvoudig met dit formulier duidelijk maken. Bellen mag natuurlijk ook!
  • Acquisitie via dit formulier wordt niet op prijs gesteld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.