Startersbegeleiding

Bent u van plan een eigen bedrijf te beginnen, als BV, eenmanszaak of ZZP-er, dan is het van belang dat u zich kundig en objectief laat informeren en begeleiden.

U wordt in deze beginfase geconfronteerd  met zaken als een ondernemersplan waardoor u zult moeten nadenken over de rechtsvorm van uw bedrijf, de financiering ervan en exploitatie-, en  liquiditeitsbegrotingen. Beslist geen eenvoudige materie waarbij wij u kunnen adviseren, assisteren en/of de gewenste onderdelen geheel voor u verzorgen.

Zo zorgt u ervoor dat u beslagen ten ijs komt en een goede basis legt voor uw toekomstige onderneming.

Het opstellen van een ondernemersplan is niet iets wat u zomaar doet en bovendien kan het belang van een gedegen ondernemersplan niet worden overschat. Het is de basis voor uw bedrijf en laat bovendien zien hoe uw activiteiten worden gefinancierd.

Financiering kan op verschillende manieren plaatsvinden; natuurlijk met eigen middelen, via een hypotheek of bankkrediet of middels bijvoorbeeld een financial lease. Hiermee kunnen wij u prima helpen.

Daarnaast staan wij u graag bij, bij het inrichten van u administratie, het aanvragen van uw OB- en LB-nummers en diverse aanvullende taken en verplichtingen waarmee een beginnend ondernemer mee te maken heeft.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten dan kunt u dat eenvoudig met dit formulier duidelijk maken. Bellen mag natuurlijk ook!
  • Acquisitie via dit formulier wordt niet op prijs gesteld.